1. Protectia datelor cu caracter personal - Informare generala - Temeiul prelucrarii

Compania care va prelucreaza datele este: SC X-TREME PROMOTION SRL (J03/958/2003, C.U.I.: RO15616271) cu sediul in municipiul Pitesti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 205/5, jud Arges, denumita in continuare "XP Soft".

XP Soft respecta viata privata a clientilor sai. Politica de protectie a persoanelor fizice In privinta prelucrarii  datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

XP Soft va prelucra datele tale cu caracter personal In baza urmatoarelor:

  1. Executarea serviciilor cerute - pentru a da curs solicitarilor dumneavoastra. De exemplu: XP Soft va detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit printr-o cerere de oferta sau alt formular de contact sau inregistrare sau a oricarei solicitari de servicii catre XP Soft.
  2. Interesele comerciale legitime ale XP Soft: de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii retelei si serviciilor noastre si Imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele personale vom evalua evaluam interesele noastre pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra. In plus aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari. Pentru informatii suplimentare consultati sectiunea "Drepturile tale".
  3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa: de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri, si dreptul tau de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor de asistenta juridica ce vor fi prestate; sau
  4. Consimtamantul dumneavoastra. Consimtamantul poate fi retras In orice moment.

2. Modul de prelucrare

3. Drepturile dumneavoastra

Puteti controla modul In care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, exercitand oricare dintre urmatoarele drepturi/optiuni, oricand doriti:

Retragerea consimtamantului: In cazul In care v-ati dat consimtamantul, In mod expres, pentru o prelucrare de date, Il veti putea retrage oricand. Aceasta retragere se va Inregistra fara Intarzieri nejustificate.

4. Cum sa Inaintati o plangere

Responsabilul cu protectia datelor: puteti adresa orice Intrebare, comentariu sau orice solicitare privitoare la datele dumneavoastra, la adresa de posta electronica: contact@xpsoft.ro

Autoritatea de Supraveghere: de asemenea, daca solicitarea dumneavoastra nu a fost rezolvata sau sunteti in continuare nemultumiti, puteti sa Inaintati o plangere In fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Continutul acestei Informari poate suferi modificari ca urmare a evolutiei pietei sau actualizarii gamei de servicii pe care le prestam. Vom publica orice noua versiune a acestei Informari pe website-ul XP Soft.