• TOTUL INCEPE CU O IDEE
  &
  SKY'S THE LIMIT!
 • Savureaza o cafea...
  & ramai mereu informat
 • SUPORT 24/7
  PE INTREGA DURATA A PROIECTULUI
  SUPORT 24/7
  60 ZILE DUPA IMPLEMENTARE
 • ITI DORESTI
  UN SITE NOU?
  Sau optimizarea celui vechi?
 • RESPONSIVE
  DESIGN
  O singura solutie pentru orice dispozitiv
 • IDEA TA
  O NOUA PROVOCARE PENTRU NOI

Te putem ajuta in drumul tau spre afirmare.  succes.


Aplicatii Web-Based

Aplicatiile realizate de noi sunt usor de folosit, intuitive si cu un design modern. Administrarea lor este foarte usoara datorita modulului de administrare creat cu atentie de catre noi.

Design Web

Suntem bucurosi sa iti oferim un design 100% responsive, optimizat SEO si pentru orice browser web. De la simple pagini de prezentare, pana la magazine online complexe, toate sunt optimizate pentru orice fel de device, de la smartphone, tableta, laptop la desktop si PC industriale.

Analiza & Optimizare SEO

Fiind la curent cu toate noutatile in materie de optimizare SEO, ne va fi usor sa te ajutam sa iti faci afacerea cunoscuta si sa iti regasesti site-ul pe pozitii fruntase in cautari.

User Interface & Dashboard

Iti va fi mult mai simplu sa iti ti afacerea sub control folosind un Dashboard. Toata informatia din bazele de date va fi expusa sub forma de grafice ce te vor ajuta sa iti faci o parere doar in cateva secunde. Designul atragator si rapoartele generate iti vor uimi cu siguranta clientii.

Identitate & print

Daca ai nevoie de un logo, o carte de vizita, corporate design, pliante, brosuri, mape de prezentare sau alte elemente de grafica pentru print, iti stam la dispozitie cu un design deosebit si idei inedite.

Magazin Online

Daca vrei sa iti cresti vanzarile si in acelasi timp sa iti reduci costurile, ai nevoie de un magazin online. In ultima perioada, vanzarile online au crescut foarte mult, motiv pentru care investitia intr-un magazin online este o afacere rentabila pe timp de criza.

Integrare API / XML

Integrare API/XML

La ce ne pricepem ?

De peste 10 ani ne ocupam de transferul digital al valorilor si viziunii clientilor nostri iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Deoarece succesul tau este si succesul nostru, ne straduim mereu sa fim la curent cu noile tehnologii in domeniu.

HTML/CSS
100%
PHP
90%
User interface & Dashboard
95%
Magazin Online
90%
Optimizare SEO
95%
Design
85%
Photoshop
85%
Managementul proiectelor
100%